Agentia Excela

DESPRE NOI

Contabilitate pentru videochat

Agentia Excela este o companie cu vechime pe piata de servicii de contabilitate si consultanta financiar-contabila.

Formata dintr-o echipa de profesionisti, certificata CECCAR si partenera a grupului de consultanta AMP, Agentia Excela ofera servicii de specialitate pentru industria adult, platforme si studiouri de videochat.

Agentia Excela, parte a grupului de consultanta AMP, ofera un sistem de lucru bazat pe proceduri interne, pentru a fluidiza activitatea contabila.


Performanta in videochat

Deoarece industria videochat este una in plina expansiune in Romania, Agentia Excela a decis a opereze numai in sfera acestui domeniu, astfel putand garanta clientilor sai un inalt grad de profesionalism si update-uri legate de fiscalitatea in videochat.

O firma de videochat realizeaza interactiuni fiscale cu alte state membre UE cat si cu state din afara spatiului european, de aceea contabilitatea de videochat este complexa. Doar lucrand cu specialisti ai industriei adult poti fi sigur ca primesti documentatia corecta si ca actele tale vor fi procesate complet.

Servicii de contabilitate


0799 99 46 40

Relatii cu clientii


Evidenta contabila

Evidenta angajati


Activitati ale drepturilor de autor

Intocmire si certificare bilant


Expertiza contabila

Operatiuni externe ROI


Necesitatile unui studio de videochat pe parte de contabilitate sunt acoperite integral in relatia de colaborare cu Agentia Excela.


Servicii contabilitate